SPORTHONK HOOGKARSPEL
Sporthonk Hoogkarspel is een sportaccommodatie ( gelegen in de Gemeente Drechterland ) voor jong en oud. In het Sporthonk Hoogkarspel kan je werken aan verschillende doelen zoals: algehele conditie, vetverlies, spiergroei/ kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Niet iedereen streeft hetzelfde doel na, wij helpen je graag om jouw doel te realiseren. Het Sporthonk bestaat uit twee verdiepingen, op de begane grond bevindt zich de fitnesszaal en op de eerste verdieping bevindt zich de zaal waar verschillende groepslessen worden gegeven.

FITNESSZAAL
In de fitnesszaal kunnen wij samen aan de hand van jouw doelstellingen een schema op maat opstellen!

SCHEMA OP MAAT
Wij bespreken jouw doelstellingen, hoeveel je wilt gaan trainen en of er eventueel lichamelijke beperkingen zijn waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het trainen. Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen wordt er een schema op maat opgesteld. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen worden samengevoegd in één of meerdere trainingen. Voor je aan de slag kunt lopen wij de eerste training met je mee en nemen we alle oefeningen door, vervolgens werken wij de oefeningen uit in een schema op maat.

Door middel van het schema weet je precies welke apparaten en oefeningen je gaat uitvoeren, daarnaast wordt aangegeven hoe zwaar en hoeveel herhalingen je moet uitvoeren.

Voor het beste resultaat nemen wij het schema na 4 tot 6 weken met jou door om de resultaten etc. te bespreken (de kosten van een schema op maat bedragen € 17,50).

ZAAL GROEPLESSEN
Tijdens de groepslessen trainen wij op muziek en werk je zowel aan de spierkracht als conditie. Meedoen aan de groepslessen stimuleert en geeft extra motivatie! Bekijk nu onze groepslessen op de website!

Naast de fitness en de verschillende binnen groepslessen kun je ook deelnemen aan de buiten groepslessen: Wandelbootcamp en Hardloop-/Bootcamptraining.

Onze kracht is dat er trainingen zijn voor ieder en elk niveau, waarbij plezier voorop staat! Je bent bij ons altijd welkom voor een GRATIS proefles om te kijken of de training bij je past. Wil je meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen!