Huisregels

PLEZIER: Plezier staat voorop in het Sporthonk Hoogkarspel!

TOEGANGSPAS: Uitsluitend op vertoon van een geldige toegangspas van het Sporthonk Hoogkarspel krijgt een lid toegang tot het Sporthonk. Gebruik van de pas is persoonsgebonden. De pas is dus niet overdraagbaar. HANDDOEK: Een handdoek, sportkleding en schone schoenen tijdens het trainen zijn verplicht. Indien een lid geen handdoek mee heeft, kan deze gehuurd worden tegen een vergoeding van € 2,00.

SCHOEISEL: Zorg voor schone binnenschoenen. Straatschoeisel of buiten gedragen sportschoenen zijn niet toegestaan in de sportruimte.

MATERIALEN: Gewichten, halters en andere materialen dienen na gebruik weer opgeruimd te worden. Ieder lid dient de toestellen die hij/zij gebruikt heeft schoon te maken.

GROEPSLESSEN: Per groepsles wordt er gewerkt met een maximum aantal leden die deel kunnen nemen aan de groepsles. Voorafgaand aan de les is het mogelijk om je in te schrijven op een formulier die bij de balie ligt. Als je bent ingeschreven geeft dit het recht voor deelname aan de groepsles.

DIEFSTAL: De directie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, ongevallen in en om het pand of voor schade aan voertuigen.

RISICO: Het lid maakt voor eigen risico gebruik van de aanwezige faciliteiten. Afgezien van een situatie waarin Bewegen in Hoogkarspel opzet of grove schuld valt aan te rekenen.

ROKEN: Binnen het Sporthonk Hoogkarspel geldt een verbod op roken.