Groepslessen

BINNEN GROEPSLESSEN

FULL BODY WORKOUT
Goed om de week mee te beginnen! Focus is spierverstevigende oefeningen afwisselen met intensieve oefeningen.
Kortom het hele lichaam wordt aangepakt! Onze Full Body Workout is iedere maand weer een verrassing.

ALLROUNDER KRACHT+ HIIT
Wil jij ook het maximale uit jezelf halen, pak dan een Allrounder Kracht+ HIIT les mee.
Het eerste gedeelte van de les bestaat uit krachtoefeningen met stang, schijven en dumbells, het doel is goed de verzuring opzoeken! Krachttraining is zeer geschikt om je spiermassa op te bouwen, je stofwisseling te verhogen, vet te verliezen en je fitter te voelen! Op het einde sluiten wij af met conditieoefeningen op hoog tempo.

KRACHT-/CIRCUITTRAINING

Iedere maand bedenken wij weer een nieuwe circuittraining.  Bij deze training werk je per onderdeel op tijd en draai je vervolgens door naar het volgende onderdeel. Het circuit is altijd gericht op het uitvoeren van oefeningen voor verschillende spiergroepen met korte rustperiodes. Een goede Circuittraining draagt bij aan het verbeteren van zowel spierkracht als conditie.

WEEKMIX
Soms gooien wij er einde van de week er een WEEKMIX in en laat je dan verrassen!
Deze les bestaat uit een mix van verschillende onderdelen uit de andere groepslessen van deze week.

55+ SPORTFIT
Doe mee met 55+ Sportfit en werk samen met leeftijdsgenoten op een verantwoorde manier aan uw conditie, houding en gezondheid.
We trainen op goude oude muziek! Alle spieren komen aan bod door middel van spierverstevigende oefeningen en conditie-elementen. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.
U zult merken dat u meer energie krijgt van het sporten en daarnaast speelt plezier en gezelligheid een hele belangrijke rol!

W.O.D. (Workout Op Donderdag)
De donderdagochtend is geen week hetzelfde!
De W.O.D. krijgt elke week weer een andere invulling, wij trainen op donderdagochtend altijd met een kleinere groep. Wij kunnen daarom de les per week goed aanpassen op de groep.

MUSIC POWER HOUR
Muziek speelt bij deze les ook een belangrijke rol. Wij gebruiken voor iedere spiergroep een apart muzieknummer. Dit betekent veel herhalingen achter elkaar, dit zorgt weer voor een andere verzuring. Verschillende oefeningen met halter en gewichten, het hele lichaam komt aan bod: benen, billen, rug, borst, armen, schouders en buik.

TERROR + BALANS
Deze groepsles is een mooie mix van vol bikkelen en eindigen met een stukje balans.
Het 1e gedeelte TERROR: we pakken voornamelijk compoundoefeningen en conditieoefeningen, weinig rust tussendoor is wat het nog zwaarder maakt.
Het 2e gedeelte BALANS: op het einde besteden we veel aandacht aan de romp, rekoefeningen, ademhaling. Kortom, ook een klein stukje ontspanning!

BUITEN GROEPSLESSEN

WANDELBOOTCAMP

Is hardlopen nog iets te pittig en ben je wel op zoek naar een leuke bewegingsvorm in de frisse buitenlucht? Dan is Wandelbootcamp iets voor jou!

We gaan in groepsverband één uur op een plezierige wijze inspannen en ontspannen.
Lekker wandelen en korte stukken dribbelen met spierversterkende en ontspannende oefeningen.
Stapsgewijs wordt het lichaam versterkt en de vetverbranding verbeterd.


HARDLOOP/BOOTCAMPTRAINING
Wil je de conditie verbeteren en fit worden, sluit dan bij ons aan! Onze Hardlooptraining/ Bootcamp is geschikt voor iedereen en elk niveau.
Door middel van korte stukjes hardlopen en intervaloefeningen afgewisseld met krachtoefeningen kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau.